Resell uw laptop via Do-IT Solutions

Heeft u thuis nog een computer, laptop of ander IT-apparatuur die u graag wilt verkopen? Dit kan soms een hele klus zijn. Via Do-IT Solutions kunt u dit samen met ons of door ons laten regelen, van taxatie en klaarmaken van het apparaat tot de complete verkoop.

Haal meer uit uw Laptop/PC

Verkoop klaar

Wij herinstalleren uw apparaat en maken het gebruiksklaar zodat de koper gelijk met een compleet product verder kan.

Opschoning binnen en buiten

Wij maken het apparaat van binnen en buiten schoon om meer waarde en een langere levensduur te garanderen.

Professionele foto's

In onze foto studio maken wij nette foto's om mensen beter aan te spreken over uw product.

Gratis ophaal service

Het ophalen/taxeren van uw apparaat is geheel kosteloos. Voor het bekijken van de status van het product verrekenen wij uiteraard geen kosten.

Wij regelen de verkoop

Mocht u er voor kiezen om de gehele verkoop door ons te laten gebeuren, dan regelen wij alles van A tot Z en krijgt u het afgesproken bedrag overgemaakt na verkoop.

Upgrade

Het vervangen van hardware kan een wereld van verschil betekenen voor de waarde van uw product.

Onze pakketen

€49

Media pakket

20%

Commissie pakket

Whatsapp

Dominique - 0638132944
Benjamin - 0651419202

Algemeen nummer

0541 - 240020

Veel gestelde vragen

De commissie bestaat vooral uit het regelen van de verkoop & de waarde van het product verhogen door bijvoorbeeld het vervangen van bepaalde onderdelen of het aanbieden van een garantie. Hierdoor kunt u meer geld uit de verkoop van uw product halen dan voorheen.

Mocht uw product nog erg veel waarde hebben of praktisch nieuw zijn is het uiteraard mogelijk dat we naar een gereduceerd tarief gaan kijken waar beide partijen tevreden over zijn.

Bij het media pakket betaald u een vaste prijs van €49 en regelt u zelf de verkoop van het product. Terwijl wij bij het commissie pakket 30% van de totale verkoopprijs rekenen. Kiest u voor het commissie pakket dan hoeft u zelf niets meer te doen en maken wij na de verkoop het bedrag naar u over. 

Ook met erg oude apparaten kan u bij ons terecht, hiervoor geldt ook de gratis taxatie waardoor wij aan kunnen geven of het de moeite nog waard is. Mocht dit niet het geval zijn kunnen wij voor u het oude apparaat lozen.

Mocht u bijvoorbeeld de specificaties van uw product al weten of het apparaat al helemaal leeg hebben dan kunt u door ons de foto’s laten maken of alleen een Windows installatie. De prijs wordt dan in overleg benaderd.